vrijdag 29 maart 2013

Dit weekend weer gratis ibook bij NRC :Het lot van de familie Meijer

Voor ipad, ipod en iphonebezitters elke maand een boek cadeau. Je hoeft geen abonnee te zijn van de NRC.Je gaat gewoon naar de site www.nrc.nl/ibook en dan wijst de rest zich vanzelf.  Je kunt gewoon  het bovenste vinkje plaatsen en je hoeft je gegevens niet in te vullen, ga gewoon  naar de button : Download het gratis boek. Het boek komt dan vanzelf binnen. Dit weekend  : "Het lot van de familie Meijer" van Charles Lewinsky uit 2007. Het is toch even 667 bladzijden wat dan gedownload wordt. Het echte boek weegt 1200 gram.
Fijn om mee te nemen op reis of vakantie. Je ipad weegt er geen gram meer door.

6 opmerkingen:

 1. Ja mooi! Maar ik ben wel abonnee van NRC maar heb geen IPad. Hoe nu?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben geen computerexpert. Het schijnt wel te lukken om een ibook naar je pc of laptop te krijgen. Daar staat een filmpje van op youtube. Maar dan heb je hulp van iemand nodig met een ipad of iphone. Je kunt nog een email sturen naar klantenservice nrc over je wens om dit boek te krijgen. Het is natuurlijk een soort pr-stunt om nrclezers aan de ipad te krijgen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het wel een goed voorstel om klantenservice van NRC te benaderen. Ik heb al heel lang een NRC abonnement, daar zou ik toch wel enige service voor mogen verwachten.
   Ik meld het wel als ik een reactie ontvang.

   Verwijderen
 3. Het lijkt me een leuk boek en ik heb ook geen ipad, ipod of iphone. Zou je het boek ook niet gewoon vanaf de computer kunnen lezen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kunt op je pc i-tunes downloaden en installeren en het boek downloaden. Dat werkt net zo goed.

   Verwijderen
 4. Je hebt de hulp van iemand met een iphone, ipod of ipad nodig. Het is een apart besturingssysteem. Vanuit die iphone moet het lukken om het boek op de pc te krijgen. Er staat een instructiefilmpje op youtube. Dat vind je als je intypt ibook op je pc importeren of getting ibooks on your PC. Dan is het nog een heel gedoe, ik snap het in elk geval niet. Misschien ken je een handig iemand die dat zou kunnen doen

  BeantwoordenVerwijderen